Lleida: La CUP insta a l’ajuntament a donar suport a la Vaga del 29S

Nacional

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Lleida ha presentat avui dilluns una moció al Ple de l'ajuntament per a que aquest es posicioni en suport […]


La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Lleida ha presentat avui dilluns una moció al Ple de l'ajuntament per a que aquest es posicioni en suport a la vaga general del 29 de setembre i en contra de la reforma laboral i del sistema de pensions.

Per la CUP de Lleida, les mesures adoptades pel govern espanyol, especialment la reforma laboral i la reforma del sistema de Seguretat Social suposen una nova agressió dels drets socials de les classes populars. Davant d'aquesta agressió, les organitzacions sindicals han convocat una vaga general pel proper dia 29 de setembre.

La formació independentista proposa al Ple de l'ajuntament de Lleida que es posicioni a favor d'aquesta vaga general. També demana que la Paeria insti el Govern espanyol a fer un canvi de rumb en les polítiques per fer front a la crisi, que s'haurien d'encaminar a un veritable canvi de model econòmic i productiu, al servei de les classes populars i no als interessos d'aquells que precisament ens han dut a la crisi econòmica. Afegeix també insti el Govern espanyol a la derogació de la reforma laboral aprovada mitjançant el 16 de juny i el projecte de llei que s'està tramitant.

20 de setembre de 2010