Lleida: La CUP reparteix pomes en defensa de l’Horta

Nacional

La CUP de Lleida va repartir, dissabte 19 de maig, prop d'un miler de pomes a la porta d'entrada als Camps Elisis, on s'hi realitzava l'Aplec […]La CUP de Lleida va repartir, dissabte 19 de maig, prop d'un miler de pomes a la porta d'entrada als Camps Elisis, on s'hi realitzava l'Aplec del Caragol. Amb el repartiment de pomes etiquetades amb un adhesiu amb el lema "Salvem l'Horta!" la CUP va voler mostrar de forma original el seu compromís en la defensa de l'Horta de Lleida. De fet la CUP entèn l'Horta com una part essencial de la nostra ciutat i per tant considera d'especial interès la seva defensa.


La CUP considera que cal aturar qualsevol traçat que afecti o agredeixi l'Horta de Lleida i que cal impulsar mesures que inverteixin la situació de degradació progressiva que pateix aquest territori. Cal analitzar la construcció d'infrastructures amb la participació directa del veïnat de l'Horta, de la pagesia i dels sectors socials i culturals del territori.


La CUP també considera que per tal d'afavorir la continuïtat en els usos de pagesia cal facilitar als joves de l'Horta la possibilitat de construir un habitatge dins d'aquest espai, amb l'objectiu de permetre que l'Horta es converteixi en l'anella verda de Lleida.

20 de maig de 2007