Manresa: Roger Torras demana el vot per convertir la CUP en la força decisiva dins l’Ajuntament

Nacional

Roger Torras, candidat a l’alcaldia per la CUP a Manresa , va encoratjar, en l’acte de presentació del programa electoral, als manresans a votar la […]Roger Torras, candidat a l’alcaldia per la CUP a Manresa , va encoratjar, en l’acte de presentació del programa electoral, als manresans a votar la CUP perquè tingui un paper “clau” dins l’Ajuntament i anuncia que la CUP serà una veritable corretja de transmissió entre els manresans i l’Ajuntament.

 

Glòria Sarri, Adam Majó i Roger Torras, que encapçalen la llista electoral de la CUP, van ser els encarregats de presentar el programa electoral de la CUP. Després d’una petita introducció a càrrec de Glòria Sarri, Adam Majó (núm. 2 de la candidatura) va fer una breu anàlisi política del perquè del projecte de la Unitat Popular que impulsen les CUP arreu dels Països Catalans.


Al seu torn, Torras, va exposar els eixos i propostes del programa electoral. Algunes de les propostes són: la creació de l’Institut de cultura, l’Institut Municipal d’Educació per la Igualtat, la sala polivalent, la creació d’una veritable bossa pública de lloguer accessible, la creació d’un gran parc a la Riera de Rajadell i la protecció de l’anella verda, la instal·lació del tramvia urbà com element de connexió amb una futurs aparcaments radials, la creació del carril bici, la millora i potenciació del Parc de l’Agulla amb la creació d’una piscina flotant d’ús públic dins el parc, la creació d’un parc urbà al Puigberenguer, i una multitud de propostes més totes elles recollides al programa i que tenen, totes elles, un comú denominador: són propostes realitzables que només depenen de la voluntat política del govern manresà per a poder-se dur a terme.

  Torras va tancar l’acte afirmant que la més que probable entrada de la CUP a l’Ajuntament significaria un canvi en la política manresana i que la CUP serà una força clau que serà garantia del cumpliment de les obligacions i compromisos dels polítics governants. Roger Torras va insistir que el programa electoral és per la CUP un programa de treball per als propers anys. Torras creu que “ARA” és el moment d’apostar pel canvi que significa la CUP en la vida política manresana i va demanar el vot a totes les persones decebudes amb IC i ERC, perquè votar la CUP vol dir “passar de les paraules als fets”.


20 de maig de 2007