Lleida: El jovent amb la CUP

Nacional

Els joves organitzats en l'Assemblea de Joves de Lleida, entenem que la CUP és l'única formació política que proposa mesures polítiques que tinguin en compte […]Els joves organitzats en l'Assemblea de Joves de Lleida, entenem que la CUP és l'única formació política que proposa mesures polítiques que tinguin en compte al jovent de la ciutat.


 


Com a joves lleidatans tenim unes problemàtiques (manca d'habitatge, contractes de treball que no garanteixen ingressos econòmics estables, models d'oci basats en el que som capaços de consumir…) que lluny de ser millorades en els darrers anys per l'actual govern del tripartit municipal han empitjorat i ens estan duent cap un futur incert pel que fa als drets socials i civils del jovent.


Davant d'aquesta situació, els joves organitzats en l'Assemblea de Joves de la ciutat veiem com a única opció política que vol afrontar aquesta realitat des d'una perspectiva transformadora i amb la participació dels joves, a la Candidatura d'Unitat Popular. 


Des de l'Assemblea de Joves, entenem que la CUP és l'única formació que proposa mesures polítiques que tenen en compte al jovent de Lleida, comprenent que tenim una naturalesa, dinàmiques i problemàtiques pròpies com a grup generacional. Únicament la CUP planteja superar les actuals polítiques juvenils burocratitzants del Tripartit -on els joves no tenim un poder real sobre les iniciatives que aquestes impulsen- a través de mesures realment participatives, dinàmiques i potenciadores de la nostra autonomia, basades en l'autogestió i la corresponsabilització per part dels joves de la ciutat. Només la CUP aposta per consolidar un model de participació directe i vinculant i, des de l'àmbit local, construir un sistema veritablement democràtic a totes les esferes de la nostra vida. A Lleida, únicament la CUP renuncia al model autonòmic vigent en favor de l'exercici afirmatiu del dret a l'autodeterminació i de la transformació social. 


En aquest sentit, volem fer partícips a la resta de joves de la ciutat de la necessitat de fer arribar la veu del jovent a l'ajuntament votant la Candidatura d'Unitat Popular. 


Lleida, 23 de maig de 2007.


 


 


Vegeu també l'article d'opinió de l'Assemblea de Joves de Lleida "El jovent de Lleida necessitem un canvi transformador"

23 de maig de 2007