Manresa: La CUP creu que l’Ajuntament actua de forma electoralista

La CUP emplaça la regidora d´educació Montse Mestres a explicar públicament quants mòduls prefabricats més hi haurà, a banda dels que ja hi haurà les […]La CUP emplaça la regidora d´educació Montse Mestres a explicar públicament quants mòduls prefabricats més hi haurà, a banda dels que ja hi haurà les escoles de la ciutat el curs vinent, i si això, ajudarà a reduïr les inassumibles ràtios que afecten gairebé a la totalitatde lesaules manresanes, tant a primària com a secundària.


La CUP està convençuda que el tripartit fa electoralisme amb un tema tan sensible com l´educació, quan anuncia una gran quantitat de noves escoles sense disposar del 85% dels terrenys on se suposa que s´ubicarien.

Els independentistes creuen que, si realment, la regidora tingués voluntatd´atendre els problemes reals i no els més mediàtics, escoltaria a lacomunitat educativa i també als pares, que fa temps que clamen per unareducció de les ràtios. Per la CUP, no es tracta d´anar posant pedaços per a cobrir l´augment de la demanda, sinó que s’ha fer més.

La CUP no creu que la majoria d´escoles noves anunciades siguin viables sense una actitud més valenta de l´ajuntament a l´hora d´adquirir els terrenys. De fet, la CUP creu que en el fons, no hi ha voluntat de fer-ho i que ara es diu perquè és any d´eleccions.

D´altra banda, la CUP, es felicita perquè que en el nou decret d´admissió d´alumnes, deixi de puntuar determinades dolències, ja que això, tristament, donava lloc a certes pràctiques poc clares per part d´agunes escoles concertades.

Candidatura d’Unitat Popular de Manresa

[email protected]

Febrer de 2007

27 de febrer de 2007