Manresa: La CUP denuncia l’encariment de les quotes de les llars d’infants

Nacional

La Candidatura d'Unitat Popular de Manresa vol denunciar que el govern municipal pretén encarir considerablement les quotes que les famílies paguen a les llars d'infants […]


La Candidatura d'Unitat Popular de Manresa vol denunciar que el govern municipal pretén encarir considerablement les quotes que les famílies paguen a les llars d'infants municipals, en alguns casos, com en el cas dels infants que només en fan ús a mitja jornada. Aquest encariment arriba, en molts casos, a duplicar el cost.

La CUP creu que no hi ha cap motiu vinculat al propi funcionament del servei que justifiqui aquest increment i que l'únic que busca l'equip de govern és recaptar més per tal de fer front a l'elevadíssim dèficit que té l'Ajuntament de Manresa. La CUP troba molt greu que en un context com l'actual s'augmenti la barrera econòmica que impedeix a moltes famílies accedir a un servei públic tant important per la conciliació de la vida laboral i familiar.

La CUP s’oposarà a que la mala gestió econòmica de l’actual equip de govern s’acabi traduint en una reducció o encariment dels serveis públics bàsics.

30 d'abril de 2010