Manresa: La CUP organitza trobades amb veïns per fer el programa electoral

Nacional

La Candidatura d'Unitat Popular de Manresa ha organitzat unes trobades de veïns i veïnes de diferents barris de la ciutat amb l'objectiu de recollir queixes […]


La Candidatura d'Unitat Popular de Manresa ha organitzat unes trobades de veïns i veïnes de diferents barris de la ciutat amb l'objectiu de recollir queixes i propostes de cara a l'elaboració del programa electoral per a les eleccions de l'any que ve. La formació independentista, que té un regidor a l'Ajuntament de Manresa, ha batejat aquestes reunions amb el nom genèric de Gent del barri.

Les primeres es faran dissabte i la voluntat és trobar-se amb veïns i veïnes del nucli antic (Barri Antic, Escodines i Vic-Remei) per una banda, i de la Carretera Santpedor i la Parada, per l'altra. Les reunions es faran a les 11 del matí, la primera al local que té l'Associació de Veïns de Vic-Remei a Casa Caritat, i la segona s'ha convocat al Frankfurt Xavi, al carrer Abat Oliba. Aquestes trobades són obertes a tothom i la inscripció pot fer-se al correu següent: [email protected].
La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Manresa ha plantejat aquestes trobades com un acte obert al qual puguin assistir totes aquelles persones que tinguin una aportació a fer i vulguin que pugui ser recollida dintre del programa electoral de la formació política, sempre que coincideixi amb el seu ideari. Les CUP tenen una organització assembleària i és aquest òrgan qui aprova el programa.
 
================================
 
Els barris són l'anima d'una ciutat, i en el cas de Manresa, no es pot entendre el desenvolupament de l'actual ciutat sense la feina feta pels barris. Per això, ara més que mai, cal debatre sobre els temes que afecten a cada zona, sobre els problemes específics de cada barri, i molt especialment, sobre les solucions.
 
A partir del mes de novembre, realitzarem trobades veïnals als diferents sectors de la ciutat amb la intenció de posar en comú els diversos temes i trobar-hi sortides viables. Es tracta de reunions obertes, que es celebraran els dissabtes al matí i tindran lloc als barris en qüestió.
En aquesta mateixa pàgina anirem actualitzant el calendari de trobades, i si necessiteu més informació podeu demanar-la a \
[email protected]. Aquest correu electrònic és protegit contra spam bots, necessiteu JavaScript habilitat per veure'l

Properes trobades:
30 d'Octubre: Nucli antic (Barri Antic, Escodines i Vic-Remei). Casal de Vic-Remei (Casa Caritat), a les 11 del matí.

30 d'Octubre: Ctra. de Santpedor. Frankfurt Cal Xavi (Abat Oliba 66-68 ), a les 11 del matí.
 
Fonts: http://www.manresa.cup.cat  i Regio7.cat
28 d'octubre de 2010