Manresa: Roger Torras demana el vot per la CUP perquè és la única opció de canvi

Nacional

L’acaldable per la CUP, Roger Torras, fa una crida al vot per la CUP entenent que aquesta és la única candidatura que pot siginficar un […]L’acaldable per la CUP, Roger Torras, fa una crida al vot per la CUP entenent que aquesta és la única candidatura que pot siginficar un canvi a l’Ajuntament.


La CUP, que es va quedar al 2003 a les portes d’entrar al consistori, és segons l’enquesta que va publicar Regio 7 el passat 19 de maig, la unica opció que pot esdevenir un moviment significatiu en la vida política manresana per la propera legislatura, ja que en pronostica l’entrada a l’Ajuntament amb un 5% dels vots. Els resultats de la resta de partits serien, segons l’enquesta, gairabé calcats a les anteriors eleccions, i per tant, no és previsible noves majories per al govern, I en conseqüència la continuació del tripartit entre PSC-ERC-ICV. La única novetat és la més que probable entrada a l’Ajuntament de la CUP. És en aquest sentit que Roger Torras demana el vot a totes les persones que no estan suficientment satisfetes amb els 12 anys de triparit perquè la CUP, segons Torras,  serà la única opció que podrà ser una eina de control polític, de participació i d’aire fresc en la nova configuració del consistori manresà.


La CUP ja ha anunciat la seva voluntat de no establir cap pacte permanent amb ningú, i per tant, serà plenament sobirana per fer acords puntuals amb els uns o els altres, sempre en virtut, segons la formacio independentista, d’una manresa on s’hi pugui viure millor, de la manresa dels drets socials i les persones, I de la manresa que treballa des del municipi pels drets nacionals del poble català.

Roger Torras fa també una crida al vot nacionalista perquè “som una formació política que defensem sense embuts els drets nacionals, ho hem estat fent des del carrer i ara ho farem des de l’Ajuntament.

24 de maig de 2007