Manresa: Roger Torras pren el càrrec de regidor per la CUP i reivindica el dret d’Autodeterminació

Nacional

El passat dissabte 16 de juny Roger Torras va esdevenir oficialment regidor a la ciutat de Manresa per la CUP. Torras va centrar el seu […]El passat dissabte 16 de juny Roger Torras va esdevenir oficialment regidor a la ciutat de Manresa per la CUP. Torras va centrar el seu discurs en el reclam del dret a l'Autoderminació, entenent que no vivim en una societat plenament democràtica quan un dret universal com aquest no està reconegut per la llei.


Torras va seguir la forma de jurament que va impulsar la campanya, organitzada unitàriament per l'esquerra independentista, "300 anys d'ocupació, de resistència". Torras va lluïr la samarreta de la campanya durant tot l'acte institucional.

El nou regidor va dir que “Prometo, per imperatiu legal i per poder servir al poble que m’ha escollit i a la Nació Catalana, únics dipositaris de sobirania. Ho faig l'any que es compleixen els 300 anys de l'ocupació dels Països Catalans, amb la força de les armes, per part de les tropes borbòniques,i ho faig sense renunciar mai:

– ni als nostres principis ideològics,

– ni a l’exercici del legítim i democràtic dret a l’autodeterminació,

– ni a la reunificació dels Països Catalans.

19 de juny de 2007