A Molins de Rei la vaga d’ensenyament té un seguiment massiu

Nacional

A Molins de Rei, la vaga d’ensenyament d’aquest dimecres 29 de febrer, ha tingut un seguiment massiu. Els dos instituts de la vila s’han aturat […]


A Molins de Rei, la vaga d’ensenyament d’aquest dimecres 29 de febrer, ha tingut un seguiment massiu. Els dos instituts de la vila s’han aturat totalment i nombrosos estudiants s’han desplaçat a Barcelona amb el tren per participar en la manifestació.

Durant la setmana passada ja es vivia l’ambient reivindicatiu pels passadissos dels dos instituts, on es podien veure penjats diferents cartells del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) convocant a la vaga.

Malgrat que als instituts de la vila no hi ha la presència estable de cap sindicat, diferents estudiants s’han organitzat per portar a terme la vaga. Les reivindicacions bàsiques eren denunciar les retallades i lluitar contra la privatització d’un servei públic com l’educació.

La participació de molts molinencs i molinenques que cursen els seus estudis a la universitat també ha estat notable a la manifestació de Barcelona, que ha reunit a unes 50.000 persones.

Des de la CUP felicitem a totes les persones que han treballat durant aquestes setmanes per tal d’aconseguir un èxit tan clar i rotund en aquesta convocatòria de vaga en defensa de l’educació pública i de qualitat. Creiem que és molt important que també a Molins de Rei, el jovent s’organitzi per defensar el model públic del nostre ensenyament perquè sense educació per a tothom estaríem hipotecant el nostre futur.

29 de febrer de 2012