Navàs: La CUP demana una via de pas per travessar les obres del passeig

Nacional

La Candidatura d'Unitat Popular de Navàs demana a l'equip de govern (CIU, PSC, i Més Navàs) que habiliti una via de pas per travessar les […]


La Candidatura d'Unitat Popular de Navàs demana a l'equip de govern (CIU, PSC, i Més Navàs) que habiliti una via de pas per travessar les obres que s'estan fent al passeig perquè ara obliga als vianants a fer un llarg recorregut per poder passar de banda aproximadament d'uns 500 metres.

Just on hi ha les obres hi ha la llar d'avis, la biblioteca,…

La CUP proposa que es faci un pas per a vianants al Passeig Ramon Vall, a l'alçada del Barrer Balmes, que es troba just  on hi ha situat el Club d'Avis. Diferents veïns de la zona han fet arribar el malestar a la CUP i expliquen que han d'anar a fer la volta dins a la carretera de Viver o bé per la plaça de Catalunya només per voler travessar el passeig. La manca d'un pas també afecta a espais públics com la Biblioetca, el Club d'Avis, a nombrosos comerços i establiments, al col·legis SantJordi i Sant Josep. Per la CUP, ara és tota una peripècia travessar el passeig, sobretot per la gent gran o els pares i mares que van amb cotxets i nens petits.

Att.
CUP Navàs
\
[email protected]

27 de setembre de 2010