Sabadell: La CUP demana la continuitat del batxillerat nocturn i dona el seu suport als estudiants

Nacional

La Candidatura d'Unitat Popular de Sabadell ha emès un comunicat on reclama la continuïtat del Batxillerat nocturn i es solidaritza amb els estudiant en lluita. […]La Candidatura d'Unitat Popular de Sabadell ha emès un comunicat on reclama la continuïtat del Batxillerat nocturn i es solidaritza amb els estudiant en lluita.


 


Davant l’anunci per sorpresa de la Conselleria d’Educació de les seves intencions d’acabar amb el Batxillerat nocturn en els centres públics, la Candidatura d’Unitat Popular (CUP)


 


– Considera aquesta mesura una nova agressió als drets dels i les joves estudiants de classe treballadora que trobaran un nou entrebanc cara a compatibilitzar feina i estudis


 


– Constata la voluntat de la conselleria d’avançar en la individualització i privatització del conjunt del sistema educatiu, posant els criteris mercantils pel damunt dels pedagògics o socials.


– Denuncia un cop més la política dretana i anti-social promoguda pel conseller Maragall i n’exigeix la immediata dimissió.


– Es solidaritza amb els estudiants en lluita i amb el conjunt de la comunitat educativa que segueix treballant dia a dia per un ensenyament públic, igualitari i de qualitat.


Candidatura d’Unitat Popular


Sabadell, 5 de maig de 2008.

6 de maig de 2008