Sant Celoni: La CUP celebra la retirada de l’ARE al municipi

Nacional

La CUP de Sant Celoni convoca a un brindis amb cava aquest dissabte, 20 de novembre, a les 7 de la tarda a la plaça […]


La CUP de Sant Celoni convoca a un brindis amb cava aquest dissabte, 20 de novembre, a les 7 de la tarda a la plaça de la Vila, per celebrar que un cop ha quedat aprovat el Pla Director Urbanístic on les Àrees Residencials Estratègiques de Sant Celoni finalment, degut a la pressió popular s’hagin desestimat.

Segons publicaven diversos mitjans de comunicació la setmana passada, el conseller Joaquim Nadal va aprovar dijous el Pla Director Urbanístic de les Àrees Residencials Estratègiques del Vallès Oriental que inclou les de Granollers, Parets i la Llagosta. Finalment, però, en van caure les previstes a Sant Celoni, la Roca i Montmeló.

D’aquesta manera, Joaquim Nadal ha fet cas de la petició de l’Ajuntament de Sant Celoni en què demanava la retirada del projecte després de la consulta popular celebrada el 25 de gener de 2009, en què la resposta del 70% dels votants celonins va ser contrària a l’ARE (llegiu aquí la notícia).

Feu saber a tothom que ens trobarem dissabte a les 7 de la tarda a la plaça de la Vila per celebrar l’èxit del treball organitzat: un treball que demostra que la unió fa la força i que junts podem construir el futur que volem.

16 de novembre de 2010