Sant Celoni: La CUP inicia la campanya sobre l’ARE de cara a la consulta popular del 25 de gener

Nacional

Tot i que des de la CUP ja fa molts mesos que us anem informant sobre l'Àrea Residencial Estratègica (ARE) a partir de reunions, d'aquesta […]Tot i que des de la CUP ja fa molts mesos que us anem informant sobre

l'Àrea Residencial Estratègica (ARE) a partir de reunions, d'aquesta

web i del correu electrònic, aquesta setmana donem el tret de sortida a

la campanya oficial per a la consulta popular que se celebrarà el

diumenge 25 de gener.


Es tracta d'una campanya informativa que inclourà xerrades, reunions informatives descentralitzades als barris, paradetes al carrer i actes reivindicatius per difondre què és una ARE, per què ens hi oposem i per què creiem que el dia 25 de gener s'ha de dir no a la urbanització de Can Riera de l'Aigua.

El primer acte de la campanya serà una xerrada informativa titulada Per què cal dir no a l'ARE?, aquest dissabte, 20 de desembre, a la biblioteca l'Escorxador a dos quarts de vuit del vespre. Podeu llegir el programa d'actes obrint el díptic de la campanya de l'ARE.

Recordeu que aquest dijous, 18 de desembre, el grup GR22 organitza un debat titulat L'ARE a debat, a la Sala Petita de l'Ateneu, a les 9 del vespre. Comptarà amb la participació de Maurici Anglarill, advocat especialista en urbanisme, Miquel Roa, arquitecte de l'equip redactor del projecte, i un representant de Minuàrtia, l'empresa responsable dels informes ambientals. A més, també hi assitiran representants de la CUP, PSC-PSOE, CiU i ERC.

16 de desembre de 2008