Sant Celoni: Quart cinturó i transparència informativa, dues mocions de la CUP aprovades

Nacional

En el ple municipal del 27 de desembre passat, la CUP Sant Celoni va presentar dues mocions: una per oposar-se a la construcció del Quart […]En el ple municipal del 27 de desembre passat, la CUP Sant Celoni va presentar dues mocions: una per oposar-se a la construcció del Quart Cinturó entre el terme de Sant Celoni i el Baix Montseny, i una segona per a la creació d’una comissió mixta de gestió dels mitjans locals i municipals de comunicació (ràdio, Informatiu i web).

Pel que fa a la moció sobre el Quart Cinturó, després d’un tens estira-i-arronsa entre la CUP i el PSC, finalment aquest últim grup hi va acabar votant a favor. El resultat va ser l’aprovació per unanimitat del document de la CUP.


A més, la CUP, amb l’objectiu de garantir la transparència dels mitjans de comunicació locals de Sant Celoni i la Batllòria, va presentar una moció per a la creació d’una comissó mixta de gestió dels mitjans locals i municipals de comunicació. L’entrada d’aquesta moció es va fer després que el grup de CiU fes un ús indegut i partidista de la web municipal, després que un grup de noies de la JNC fossin expulsades de l’illa de Cuba el mes de desembre passat. La moció, finalment, va ser aprovada per CiU; paradoxalment, el PSC es va abstenir davant d’una mesura que el que busca és la transparència informativa i la bona gestió dels mitjans de comunicació públics.


Podeu llegir les dues mocions en els pdf següents.

4 de gener de 2008