Suport i solidaritat amb Pepe García, regidor d’Alternativa per Pollença

Nacional

La CUP volem manifestar el nostre suport i solidaritat amb Pepe García, actual regidor d’Alternativa per Pollença, denunciat per amenaces i injúries per part de […]


La CUP volem manifestar el nostre suport i solidaritat amb Pepe García, actual regidor d’Alternativa per Pollença, denunciat per amenaces i injúries per part de l’arquitecte municipal, per un comentari anònim fet al bloc d’Internet de la formació. Per aquest motiu, el proper dijous dia 15 haurà de comparèixer davant el jutge com a imputat.

La denúncia no té cap fonament i no deixa de ser una eina més de la justícia per intentar callar les veus de la lluita al carrer. Més enllà d’aconseguir-ho, aquestes actuacions surrealistes de la justícia, no fan si més no, que reafirmar el municipalisme alternatiu com a eina imprescindible per a la transformació social. I actuacions com la que s’està duent endavant amb en Pepe García, ens reforça en en el coratge i la solidaritat del que significa al unitat popular per fer front als poderosos.

Des de la Candidatura d’Unitat popular volem mostrar tot el nostre suport, perquè aquest contratemps no faci més que donar una empenta de coratge i força per continuar la lluita municipalista a una candidatura que fa anys que lluita per la transformació social del seu poble.

14 de gener de 2015