Valls: Propostes municipals de la CUP davant la crisi

Nacional

La CUP de Valls presentrà el document «transformació municipal davant la crisi global. Propostes municipals de la CUP davant la crisi». El document serà presentat […]



La CUP de Valls presentrà el document «transformació municipal davant la crisi global. Propostes municipals de la CUP davant la crisi».


El document serà presentat en un acte públic el

proper divendres dia 5 de juny a dos quarts de 8 del vespre a la Sala

d’Actes de l’IEV.


Des de la CUP pensem que el govern municipal no té present la situació de crisi econòmica i financera en la que ens trobem, ja ho vam posar de manifest en les nostres al·legacions al pressupost municipal per al 2009, però volem anar més enllà i per això hem elaborat aquest document.  En ell s’hi recullen les nostres propostes en matèria de Polítiques Actives d’Ocupació, política social, promoció econòmica i habitatge.

En l’acte de presentació de “Transformació municipal davant la crisi global. Propostes municipals de la CUP davant la crisi” esperem l’assistència dels principals agents socials i econòmics de la nostra ciutat i de totes aquelles persones interessades en escoltar aquestes propostes.

Aprofitem l'avinentesa per convocar-vos en aquest acte.

29 de maig de 2009