Vic: «Anglada, d’agredit a agressor de menors»

Nacional

Comunicat CUP Vic: La CUP, des d’una actitud responsable, hem volgut esperar a manifestar la nostra opinió sobre els fets ocorreguts el dijous 15 d’octubre, […]Comunicat CUP Vic: La CUP, des d’una actitud responsable, hem volgut esperar a manifestar la nostra opinió sobre els fets ocorreguts el dijous 15 d’octubre, sobre l’autoproclamada agressió al portaveu municipal de la PXC, Josep Anglada, fins a poder tenir informació suficient i verídica sobre la realitat dels fets.

Des de la CUP exigim que de forma pública i immediata, Josep Anglada, retiri les acusacions, falses i sense fonament, de que els menors amb els que es va barallar el passat dijous, eren membres de la CUP.

3.   És vergonyós que un regidor de l’ajuntament de Vic, es baralli com un perdonavides qualsevol pels carrers de la ciutat, i molt més en aquest cas, en el que, segons els mitjans de comunicació, ho va fer amb dos nois de 16 i 17 anys, sense oblidar que ja en una ocasió anterior, va ser condemnat pel jutjat, per una barallar de carrer.

4.   També condemnem el seu intent de manipular a l’opinió pública amb el seu xou davant la televisió comarcal, donant una versió totalment falsa i tergiversada de la seva baralla, intentant  fer creure a l’opinió pública que era una agressió contra ell planejada per la CUP, quan, a mesura que es va coneixent més informació, va ser una baralla que va iniciar ell mateix per una “mala mirada” d’un menor d’edat, a qui va agredit amb un cop de cap.

5.   És públic i notori, que  en Josep Anglada, és l’únic que està acostumat a fer política des d’una actitud prepotent i violenta, tal i com ha fet en algun ple de l’ajuntament de Vic, agredint verbalment i amenaçant als nostres dos regidors, en especial, i en qualsevol altre regidor que pensi diferent que ell.

La CUP ens reservem emprendre totes les accions legals que puguin ser procedents per la greu acusació que contra el nostre grup ha fet en Josep Anglada.

Entenem que la Fiscalia de Menors hauria d’intervenir en aquest afer de maltractament de menors per part d’un representant polític, que a més, és regidor de la nostra ciutat i que l’ajuntament de la ciutat hauria d’emprendre totes les accions que calgui per preservar la integritat d’uns vigatans menors d’edat i el bon nom de la ciutat de Vic.

Demanem, tant a l’alcalde de Vic com al president del consell comarcal, que la mateixa solidaritat, que segons el comunicat de la PXC van mostrar a Josep Anglada, la mostrin públicament cap els dos menors agredits per aquest.

19 d'octubre de 2009