Vic: La Cup de Vic prepara la candidatura per a les eleccions municipals del proper mes de maig

Nacional

En un comunicat de premsa, la CUP de Vic ha anunciat que presentarà una candidatura a les properes eleccions municipals que s’han de celebrar pel […]


En un comunicat de premsa, la CUP de Vic ha anunciat que presentarà una candidatura a les properes eleccions municipals que s’han de celebrar pel maig del 2007. Aquest és el text del comunicat: "La Candidatura d’Unitat Popular de Vic (CUP Vic) ha celebrat aquest dijous 21 de setembre una assemblea general amb l’assistència d’una cinquantena de persones.
En el transcurs de l’Assemblea, s’ha fet palesa la voluntat de la Cup de Vic de presentar-se a les properes eleccions municipals que s’han de celebrar el mes de maig de 2007.

Després de la presentació de les línies generals del programa, s’han creat 5 comissions de treball per confeccionar el programa electoral en els diferents àmbits (urbanisme i medi ambient, polítiques socials i hisenda, joventut, democràcia participativa, i cultura), i una altra comissió que té com a objectiu la preparació de la campanya i els diferents aspectes logístics.

Aquestes comissions s’han donat dos mesos per confeccionar els diferents apartats del programa que s’haurà de discutir i aprovar en una nova assemblea que tindrà lloc a finals de novembre. En aquesta assemblea de novembre es començarà a perfilar la llista que s’ha de presentar als comicis del mes de maig."

Aquesta serà la segona vegada que la CUP presenta una candidatura a la ciutat de Vic. La primera va ser en les darreres eleccions municipals, en les quals l’organització de l’esquerra independentista va sobrepassar els 600 vots, però no va obtenir representació al consistori.

29 d'abril de 2015