Viladamat: CiU i CUP reclamen a Urbanisme que tombi el nou pla

Nacional

[ El Punt – R. Carmona – Viladamat ] Els grups municipals de CiU i la CUP, a l’oposició a l’Ajuntament de Viladamat, han acordat […]


[ El Punt – R. Carmona – Viladamat ] Els grups municipals de CiU i la CUP, a l’oposició a l’Ajuntament de Viladamat, han acordat instar junts la comissió territorial d’Urbanisme de la Generalitat a no aprovar el nou pla urbanístic municipal, ja que entenen que és contrari a les directrius del pla director de l’Empordà, especialment pel que fa referència a l’ampliació de la zona comercial que hi ha a la carretera de l’Escala. Els dos grups municipals a l’oposició han fet arribar una carta als conseller de Política Territorial i Obres Públiques i Medi Ambient demanant-los el seu suport.
En un comunicat, CiU i CUP consideren que s’ha de tombar el pla, que en aquests moments només està pendent de l’aprovació definitiva d’Urbanisme. De fet, la Generalitat va deixar aquest tema sobre la taula en espera que l’Ajuntament fes diversos retocs, entre ells la disminució de la meitat de la superfície comercial polèmica. L’Ajuntament, en l’últim ple, va aprovar incloure les indicacions d’Urbanisme –només amb els vots de l’equip de govern– i espera que la comissió territorial doni el seu vistiplau al nou planejament.

8 de juny de 2006