Vilafranca: La CUP organitza tres actes en el marc de les Festes d’Hivern de Vilafranca

Nacional

El proper 7 de gener es dóna el tret de sortida a les Festes d'Hivern 2008 de Vilafranca del Penedès. Com cada any, la Candidatura […]El proper 7 de gener es dóna el tret de sortida a les Festes d'Hivern 2008 de Vilafranca del Penedès. Com cada any, la Candidatura d'Unitat Popular col·labora amb les festes organitzant un seguit d'actes. Enguany des de la candidatura s'ha preparat una trobada de col.lectius en defensa del territori que es celebrarà el proper 12 de gener a la Plaça Milà i Fontanals amb debats, parades informatives, dinar popular i l'actuació del grup de gralles Flor de Violeta. L'endemà dia 13 de gener arrancarà la ja tradicional Pedalada pels volts de Vilafranca. I per acabar, el 14 de gener Belén Rojas (Consul de Venezuela a Barcelona) i els membres de la Brigada Catalana-Veneçolana Ali Primera ens posaran al dia de la marxa de la revolució bolivariana.


Dissabte 12 de gener // 10:00h // Plaça Milà i Fontanals

Primera trobada de col.lectius en defensa del territori. A la trobada s’hi instal·lara una fira amb les entitats participants, i al migdia hi haurà un concert a càrrec del grup de gralles Flor de Violeta de Vilafranca del Penedès, tot seguit es farà una calçotada ( per assistir-hi cal dir-ho amb antelació al CEP c/ Sta Maria ,4 o bé al mateix Cal Noi-Noi )dins del recinte de Cal Noi-Noi on es finalitzarà amb una taula rodona entre tots els col.lectius a tall de sobretaula. + Cartell

Diumenge 13 de gener // 10:30h // Plaça de la Vila

Pedalada-08. En aquesta ocasió la Bruna Àlvarez ens farà un recorregut per la vessant de la Serreta de la Vila , el recorregut es de dificultat mitjana i es preveu una durada d’unes tres hores i finalitzarà amb un xeflis a santa Maria dels Horts i així fer el camí de retorn a la Vila.

Dilluns 14 de gener // 20:00 // Sala d'actes de l'Escorxador

Xerrada "Veneçuela: la revolució bolivariana". La consul de Veneçuela a Barcelona Belén Rojas i els membres del la Brigada Catalana-Veneçolana Ali Primera, ens portaran de primera mà informació i detalls del moment que ara viu el poble veneçolà, estandart polític de les revolucions socialistes del segle XXI.

7 de gener de 2008