L’Ajuntament de Girona convida els alcaldes de la comarca a dinar per celebrar les Fires

Nacional

La CUP considera ‘vergonyós’ que d’una banda s’eliminin activitats culturals de Fires per manca de pressupost i de l’altra s’organitzin aquest tipus d’actes. Igualment, Jordi […]


La CUP considera ‘vergonyós’ que d’una banda s’eliminin activitats culturals de Fires per manca de pressupost i de l’altra s’organitzin aquest tipus d’actes. Igualment, Jordi Navarro no assistirà al sopar de Fires que celebren els portaveus municipals perquè el considera ‘prescindible’, i reclama que no es financi amb diners de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Girona ha organitzat un dinar aquest migdia amb els alcaldes de les diferents poblacions de la comarca, per celebrar l’inici de les Fires de Sant Narcís. El cost de l’àpat, que se celebrarà al restaurant l’Alqueria, és assumit íntegrament pel consistori gironí. La CUP de Girona ha qüestionat la necessitat de celebrar aquest acte, i ha qualificat de ‘vergonyós’ que l’Ajuntament destini part del pressupost de la festa major de la ciutat a celebracions ‘prescindibles’ com aquesta, quan per una altra banda s’han hagut d’eliminar activitats culturals i lúdiques del programa per manca de pressupost.

En aquest sentit, l’alcalde de la CUP a Celrà, Dani Cornellà, ha declinat la invitació al dinar per coherència amb el posicionament del grup municipal de la formació a Girona, i perquè no es preveu que s’hi tractin aspectes rellevants per a la comarca ni els municipis. D’altra banda, el grup municipal de la CUP ha registrat avui una sol·licitud per escrit adreçada a l’equip de govern, demanant que informació sobre el cost del dinar.

 

Jordi Navarro no assistirà al sopar de Fires dels portaveus municipals

Altrament, el regidor i portaveu de la CUP a l’Ajuntament de Girona no assistirà al sopar de Fires que cada any s’organitza per als portaveus dels grups municipals. El grup municipal considera que es tracta d’un acte ‘prescindible, políticament irrellevant i que no té res a veure amb l’activitat institucional’, per la qual cosa ha reclamat que si volen fer un sopar siguin els portaveus que hi assisteixin els qui paguin de la seva butxaca el cost de l’àpat, a diferència dels altres anys.

27 d'octubre de 2011