Balaguer: La CUP dona suport a la consulta per la independència

Nacional

L’assemblea de la CUP de Balaguer dóna el seu suport i s’ofereix alhora de participar, organitzar  i preparar l’esdeveniment, que ha de ser un pas […]L’assemblea de la CUP de Balaguer dóna el seu suport i s’ofereix alhora

de participar, organitzar  i preparar l’esdeveniment, que ha de ser un

pas ferm per enfortir els nostres principis democràtics i un exercici

legítim més en el procés d’alliberament nacional, utilitzant el dret

que tenim com a poble d’expressar la nostra voluntat a les urnes.


Resposta de l’assemblea de la CUP de Balaguer a la convocatòria vers l’organització d’una consulta sobre la independència, feta des del Casal Pere III.

Des de l’assemblea de la CUP de Balaguer responent a la convocatòria feta pel Casal Pere III manifestem:

La nostra satisfacció vers la iniciativa del Casal Pere III alhora de fer la convocatòria per celebrar aquesta consulta popular a Balaguer i resta dels municipis de la comarca, agafant així, el testimoni del procés participatiu iniciat a Arenys de Munt. Aquest fet no deixa de ser una demostració més que tenim un teixit associatiu actiu i compromès amb el país i que sense aquest cap iniciativa pot tirar endavant.

L’assemblea de la CUP de Balaguer dóna el seu suport i s’ofereix alhora de participar, organitzar  i preparar l’esdeveniment, que ha de ser un pas ferm per enfortir els nostres principis democràtics i un exercici legítim més en el procés d’alliberament nacional, utilitzant el dret que tenim com a poble d’expressar la nostra voluntat a les urnes.

Així doncs comuniquem que participarem en l’acte convocat el proper dissabte 26 de setembre i animen a totes les entitats, grups i persones compromeses en l’esdevenir del nostre poble com a nació, a participar d’aquest projecte popular iniciat des del Casal Pere III de Balaguer.

Assemblea de la Candidatura d’Unitat Popular de Balaguer

[email protected]

http://balaguer.cup.cat

Balaguer, 21 de setembre del 2009.

21 de setembre de 2009