Carta als pobles de l’Estat

Nacional

Benvolgudes companyes, amigues, germanes de tots els racons de l’Estat espanyol que aquests dies sortiu al carrer per dir-li al Règim que si ens toquen […]


Benvolgudes companyes, amigues, germanes de tots els racons de l’Estat espanyol que aquests dies sortiu al carrer per dir-li al Règim que si ens toquen a una ens toquen a totes.

Gràcies. Amb tot el nostre amor. Gràcies per fer-nos sentir el caliu vostre d’aquesta comunitat que existeix malgrat tots els malgrats.

Gràcies per posar el cos, que és l’únic que tenim aquelles que somniem amb tots els mons que portem als nostres cors.

Gràcies per omplir les places amb somriures còmplices.

Gràcies per compartir que la desobediència civil i l’autodeterminació són un ariet contra aquest Règim del 78 – i la seva unitat indivisible – que sembla disposat a tot.

Gràcies per defensar que la terra no es compra, que el cel no és de ningú, i que els somnis no caben a les seves presons. Gràcies per seguir caminant, per seguir dempeus.

No ens representen.

Perquè encara que gastin milions per explicar al món que la seva democràcia és exemplar i està consolidada, en realitat no tenen prou presons per tancar-hi tota la dignitat col·lectiva de les que lluitem per la memòria i pel futur.

Perquè, encara que vulguin seguir imposant-nos una Monarquia corrupta hereva de la dictadura i a una classe política filla del clientelisme i l’economia del totxo, seguirem impugnant-la.

No, no ens representen. Perquè mentre anomenen violents a aquells que pateixen la violència policíaca, ells segueixen venent armes i contribuint a guerres injustes com la que ara pateixen els nostres germans i les nostres germanes kurdes.

Perquè tampoc no podem assumir un deute que han generat ells, que impedeix que puguem construir un present i un futur dignes.

No ens representen. I per això no acceptarem que segueixin ofegant-nos com a classe treballadora a les portes d’una nova crisi econòmica.

I no, tampoc no podem – ni volem – assumir “les contradiccions” d’una suposada “democràcia avançada” que permet, amb les altres suposades “democràcies avançades” de la Unió Europea, que assistim a la matança continuada a la Mediterrània, a la frontera sud, i en cada centre d’internament.

Per tot això, no abandonarem la batalla per un futur democràtic per les nostres filles.

Per tot això, ens fem nostra la vostra lluita i la vostra màgia, perquè només amb la dissolució d’aquest règim monàrquic del 78, podrem començar a construir un futur just i en llibertat.

A les places!
Guanyarem!


Català |
Castellano |
Galego |
Euskara |
Asturianu |
Aragonés |
English

18 d'octubre de 2019