Comencen les jornades de la CUP sobre el Barri Vell de Girona

Nacional

La CUP creu que cal encetar un debat ciutadà sobre el model de Barri Vell que vol Girona per al futur La CUP de Girona […]


La CUP creu que cal encetar un debat ciutadà sobre el model de Barri Vell que vol Girona per al futur
La CUP de Girona ha organitzat unes jornades de debat sobre el model de Barri Vell i l’ús dels espais públics a la ciutat, que començaran aquest divendres, 23 de setembre, amb una xerrada-debat que se celebrarà al punt de trobada de la Rambla. L’acte, que començarà a 2/4 de 8, té per títol “Quin model de Barri Vell volem, per Girona?” i comptarà amb les intervencions del professor de Geografia de la UdG, Xavier Paunero, i el president de l’Associació de Veïns de la Rambla-Argenteria, Lluís Quintana.
El següent acte se celebrarà el 14 d’octubre d’octubre, i comptarà amb la participació de l’antropòleg i professor de la UB, Manuel Delgado, i del mateix portaveu de la CUP, Jordi Navarro, que és geògraf. La CUP ha organitzat aquestes jornades amb la voluntat d’encertar un debat ciutadà sobre model de Barri Vell i els usos i funcions que han de tenir els espais públics de la ciutat.
22 de setembre de 2011