La CUP de Bordils porta la cultura i les tradicions populars al carrer

Nacional

Amb el lema “fem CULTURA, fem POBLE” una cinquantena de persones van participar de la jornada organitzada per la Candidatura d’Unitat Popular de Bordils el […]


Amb el lema “fem CULTURA, fem POBLE” una cinquantena de persones van participar de la jornada organitzada per la Candidatura d’Unitat Popular de Bordils el passat dissabte dia 30 d’abril.

Un representant de la CUP de Bordils va donar la benvinguda als i les assistents i va remarcar la necessitat de reivindicar el carrer com un espai de cultura i alhora potenciar la recuperació de les tradicions populars.

Tot seguit, en Quim Noguera de la companyia Vadecontes va fer disfrutar i embadalir els nens i nenes amb l’explicació de diversos contes populars, que van donar pas a a l’exhibició de saco a càrrec dels companys de Vermut i Saco de Celrà. També qui va voler va poder practicar una mica amb el joc tradicional català de les bitlles catalanes.

Per tancar l’acte tothom va poder gaudir d’un pica pica a mig a la plaça del poble lloc on es van realitzar totes les activitats.

2 de maig de 2011