La CUP entra en un procés assembleari per decidir si participa a les eleccions del 25N

Nacional

El Consell Polític de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) s’ha reunit durant el dia d’avui a Calella (Maresme). La militància ha debatut sobre la conjuntura […]


El Consell Polític de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) s’ha reunit durant el dia d’avui a Calella (Maresme). La militància ha debatut sobre la conjuntura política actual i sobre les necessitats de l’organització per a enfortir el nostre projecte.

Les conclusions a què s’ha arribat són les següents. En primer lloc, convocar una Assemblea Nacional Extraordinària a Molins de Rei (Baix Llobregat) per al dia 13 d’octubre. Fins aquella data, s’organitzaran assemblees populars obertes a la participació de persones, associacions i organitzacions de l’àmbit de la Unitat Popular, en les quals s’aprofundirà en el debat sobre la conjuntura i sobre la millor manera d’intervenir-hi, obrint nous horitzons al projecte independentista de la Unitat Popular. Fruit d’aquest procés de debat, s’enviarà una proposta a l’Assemblea Nacional Extraordinària perquè sigui votada, en la qual es contemplarà la possibilitat que la CUP participi en les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

La CUP convida tots els militants i simpatitzants a participar en aquest debat en un moment d’intensa politització de la societat catalana, en què caldrà organitzar i eixamplar l’alternativa política de la Unitat Popular.

Candidatura d’Unitat Popular

29 de setembre de 2012

29 de setembre de 2012