La CUP de València participa als actes del NO a Olot

Nacional

El 10 de juny, el company Toni Terrones, de la CUP de València, ha estat entrevistat per Olot Televisió, en el marc d’unes activitats organitzades […]


El 10 de juny, el company Toni Terrones, de la CUP de València, ha estat entrevistat per Olot Televisió, en el marc d’unes activitats organitzades pel col·lectiu Estelada 2014.

Terrones ha exposat els motius que des de València aposten per demanar el NO en el referèndum de l’estatut d’autonomia de Catalunya, com un NO a tots els processos estatutaris que s’han donat al País Valencià, al Principat de Catalunya i el que s’està donant al conjunt de les Illes Balears.

Segons Terrones, "s’ha de garantir que demà del referèndum es comence a organitzar un important moviment per l’autodeterminació dels Països Catalans". Resaltant que "per tal de garantir un procés d’acumulació de forces en favor de la Ruptura Democràtica amb els Estats francès i espanyol, cal començar a organitzar un moviment popular que defense les conquestes socials i abogue per una transformació profunda de la societat. És a dir, s’ha d’organitzar la Unitat Popular a les nostres ciutats".

Per tot això, Toni Terrones va defensar que "votar que NO és important per deixar clar que l’estat espanyol no es pot reformar, i que per defensar els drets socials dels i les treballadores és necessari avançar en l’exercici del dret d’autodeterminació dels Països Catalans, com a primer pas cap a la Independència".

29 d'abril de 2015