La CUP de Vic impulsa un boicot als supermercats Carrefour

Nacional

La CUP de Vic impulsa un boicot als supermercats Carrefour La cadena francesa de supermercats Carrefour contra el català Aquesta setmana diversos mitjans de comunicació […]


La CUP de Vic impulsa un boicot als supermercats Carrefour

La cadena francesa de supermercats Carrefour contra el català

Aquesta setmana diversos mitjans de comunicació s’han fet ressò de la decisió presa per la direcció de Carrefour d’eliminar l’opció del català en els caixers de pagament automàtic dels seus supermercats ubicats a València, com a conseqüència d’una campanya espanyolista d’un grup anomenat Signes pel desenroll del valencianisme.

Davant d’aquesta nova agressió a la llengua catalana, la CUP de Vic anuncia que prepara una campanya de boicot als establiments de la marca Carrefour. Considerem que actuacions com la de la cadena francesa
representen un menyspreu cap a la llengua catalana i els seus parlants i instem els ciutadans a fer arribar mostres de protesta a l’empresa i a iniciar una campanya de boicot als supermercats de la companyia francesa Carrefour. Durant els propers dies, la CUP anunciarà els actes que prepara per a denunciar aquest nou atac a la unitat lingüística del català.

La CUP anima a totes les persones i entitats a adherir-se a aquesta campanya. Per adherir-s’hi, es pot fer unint-se al grup de facebook “fem boicot a carrefour!!” o bé enviant un missatge al correu [email protected].

CUP Vic, 10 de gener de 2012

10 de gener de 2012