Manresa: La CUP obre un procés participatiu per elaborar el programa electoral

Nacional

La CUP organitza un seguit d’assemblees obertes que, sota el nom de Punts de Trobada, pretenen ser una eina pràctica de participació ciutadana. Obertes a […]La CUP organitza un seguit d’assemblees obertes que, sota el nom de Punts de Trobada, pretenen ser una eina pràctica de participació ciutadana.

Obertes a tothom, en cada Punt de Trobada s’abordaran diversos aspectes d’un tema concret per tal de recollir les aportacions i les conclusions més interessants i innovadores amb l’objectiu de poder-les incorporar dins el nostre programa electoral.


Amb els Punts de Trobada, la CUP aposta per endegar una dinàmica de  participació ciutadana que vagi més enllà de la retòrica. Primer,  participació ciutadana en l’elaboració del programa electoral i, després del 27 de maig, participació ciutadana en les tasques de la política municipal.

El proper dissabte 3 de març serà el torn del dabat sobre cultura, el dissabte 17 de març el de l’ambit de Territori, Trasformació urbana i habitatge, el 24 de març educació, I e 31 de març les polítiques socials. Tots els debats es faran a les 11 del matí al Casal Popular la Fadulla (C/Verge de l’Alba 4, Manresa).

Per al Punt de Trobada d’aquest dissabte hi ha confirmada l’assistència de diferents agents actius i persones vinculades al món de la cultura a Manresa.

Aquestes assemblees obertes començaran amb una breu exposició del treball realitzat per la comissió pertinent. Posteriorment, i a partir d’uns guions de debat, s’iniciarà la discussió, que quedarà recollida en un seguit de propostes que també es faràn públiques després de la trobada.


Per a més informació, escriviu-nos a [email protected].

1 de març de 2007