Martorell: Diada Nacional en record als defensors de la terra

Nacional

Un any mes i ja en son 5 l’Esquerra independentista de Martorell surt al carrer el dia 10 al vespre en motiu de la diada […]


Un any mes i ja en son 5 l’Esquerra independentista de Martorell surt al carrer el dia 10 al vespre en motiu de la diada nacional del principat. L’acte defuig del folklore nostàlgic, i  un any mes es centra en el record  a tots els defensors que han caigut defensant la nostra terra  i en les diverses lluites presents de la societat catalana. L’objectiu es arribar a la consciència de cadascú per fer de la diada un dia de lluita pel nostre país.

L’acte comença amb un sopar de germanor on ens reunirem 55 persones. Després dels postres un ball de bastoners va iniciar l’acte polític que tingué 2 intervencions. Una membre de la CUP que parlà entre d’altres coses de la posició de la CUP en qüestions de política local i nacional. A continuació va intervindre un membre de la CAL, organització convidada a l’acte. Per cloure l’acte polític es realitzà un altre ball de bastoners i es canta els Segadors.

Acabat l’acte polític s’inicia el concert dels Martorellencs Baratus, grup amb una gran posada en escena que ens feren gaudi amb versions del millor ska en català i que aplega unes 150 persones.

29 d'abril de 2015