Vilafranca: Vilafranca contra el CIM de l’Arboç

Nacional

[el Punt] Vilafranca del Penedès s’ha convertit en el primer municipi de l’Alt Penedès que mostra el seu rebuig a la creació del centre integral […]


[el Punt] Vilafranca del Penedès s’ha convertit en el primer municipi de l’Alt Penedès que mostra el seu rebuig a la creació del centre integral de mercaderies, Logis Penedès, que s’ha de construir entre els municipis de l’Arboç, Banyeres del Penedès i Sant Jaume dels Domenys. El ple de dimarts va aprovar per unanimitat de tots els grups (PSC-ICV, ERC, CiU, el PP i la CUP) una moció que va dur la CUP, en què reclamava la retirada del projecte que ha presentat la Generalitat i la redacció d’un pla director integral d’infraestructures i activitats econòmiques que estigui lligat al pla director de l’Alt Penedès, que ara està en període de redacció.
En la moció es demanava que l’Ajuntament atorgués un suport econòmic i logístic a la campanya. Tots els grups municipals van defensar els objectius de la plataforma, que es va manifestar en el ple amb pancartes. La moció es presentarà en altres municipis.

29 d'abril de 2015