Mataró: Èxit a Mataró del concert pel Sí a la independència

Nacional

Dissabte 22 de maig la CUP va congregar 1.513 persones a l'Espai Arquera al concert d'inci de la campanya pel Sí a la independència. El […]


Dissabte 22 de maig la CUP va congregar 1.513 persones a l'Espai Arquera al concert d'inci de la campanya pel Sí a la independència.

El concert, convocat amb el lema "Mataró per la independència", es va desenvolupar en un ambient festiu i de reivindicació. Va comptar amb les actuacions del grup valencià La Gossa Sorda, que va presentar en primícia les cançons de seu nou disc, "L'últim heretge". També va actuar l'històric grup berguedà Brams, que des de l'escenari va anunciar l'enregistrament d'un nou disc.

<object style="width:150px; height:120px;"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qtX87dbLsuA"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><ibed src="http://www.youtube.com/v/qtX87dbLsuA" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash" style="width:150px; height:120px;"></embed></object>

Mataró per la independència, el vídeo de campanya pel sí al referèndum del 20J.

 

<object style="width:150px; height:120px;"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6dCKrki6k_Y"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><ibed src="http://www.youtube.com/v/6dCKrki6k_Y" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash" style="width:150px; height:120px;"></embed></object>

En el concert de la CUP de Mataró per la independència, Brams anuncia que tronarà als escenaris i enregistrarà un nou disc.

 

Durant el transcurs de l'espectacle musical la plataforma Mataró Decideix va recollir vots anticipats i, d'altra banda, es va projectar un vídeo produït per la CUP, que explica els motius per a votar Sí en la consulta sobre la independència de Catalunya que se celebrarà el 20 de juny a Mataró. El vídeo "Mataró per la independència" va ser gravat a Mataró i compta amb la participació de diversos ciutadans i ciutadanes que, des de diferents perspectives (cultural, pagesa, econòmica, sanitat, estudiantil, esportiva, de drets democràtics i de drets socials, etc.), plantegen la necessitat que el poble recuperi la paraula i aposti per la independència. L'alternativa de la CUP proposa l'exercici de l'autodeterminació i l'accés a la independència, per a donar resposta a la crisi sistèmica que patim i per a vertebrar uns Països Catalans lliures, sostenibles i socialment justos.

Durant les properes setmanes la CUP organitzarà actes arreu de la ciutat i farà campanya activa per demanar el Sí a la consulta del 20 de juny.
 
Mataró, 24 de maig de 2010

25 de maig de 2010