Mataró – Èxit de mobilització: la CUP exigeix a l’Ajuntament que es replantegi els laterals

Nacional

Diumenge 21 de novembre, la Coordinadora Preservem el Maresme va congregar unes dues mil persones, desenes de tractors i ciclistes, que es van manifestar pels […]


Diumenge 21 de novembre, la Coordinadora Preservem el Maresme va congregar unes dues mil persones, desenes de tractors i ciclistes, que es van manifestar pels carrers de Mataró per rebutjar la construcció de laterals a l’autopista C-32 al seu pas pel Maresme. Aquest projecte, batejat com a Ronda Mataró i Ronda Maresme, preveu destinar 420 milions d’euros de diner públic a les constructores per fer una infraestructura innecessària i que no resoldrà els problemes de mobilitat existents al Maresme.

No volem que es perpetuï la concessió del peatge a mans d’Acesa-Abertis. No volem que el govern municipal de Mataró (PSC, ICV i ERC) ens faci passar per l’adreçador, perquè estan en joc la salut dels veïns dels barris de Cerdanyola, del Camí de la Serra i Figuera Major i perquè no volem que s’enderroqui l’equipament de Can Soleret i que es destrueixi el poc territori que ens queda.

Davant l’èxit de la mobilització ciutadana, la CUP de Mataró exigeix al govern municipal de Mataró que es replantegi la construcció dels laterals i que accedeixi a dialogar amb les parts implicades (veïns i veïnes, entitats i pagesos) per cercar, plegats, un acord de mobilitat més sostenible, que prioritzi el transport públic, i que respecti el territori i l’interès col·lectiu.

Mataró, 22 de novembre de 2010
Assemblea de la CUP de Mataró

22 de novembre de 2010