El Vendrell: La CUP demana la supressió de la revista «Plaça Vella’»

Nacional

La Candidatura d'Unitat Popular denuncia que l'Ajuntament del Vendrell destina 30.000 € en editar el suposat butlletí d'informació municipal, al que qualifica de partidista, i […]


La Candidatura d'Unitat Popular denuncia que l'Ajuntament del Vendrell destina 30.000 € en editar el suposat butlletí d'informació municipal, al que qualifica de partidista, i en demana la seva supressió.

Mitjançant un escrit registrat a l'Ajuntament del Vendrell aquest dilluns 16 d'agost, la CUP ha sol·licitat al consistori que deixi d'editar la revista "Plaça Vella". La CUP vendrellenca denuncia, que al pressupost de despeses dels pressupostos municipals, el consistori destina 30.000 € per l'edició d'aquest suposat butlletí d'informació municipal, despesa que la CUP considera totalment innecessària. (…)

Segons Rubén Suan, portaveu de la CUP del Vendrell "és una vergonya que l'Ajuntament es gasti 30.000 € per editar aquesta suposada revista d'informació municipal i més, en els temps de crisi que vivim. Per nosaltres aquesta revista és simplement un pamflet partidista, fet a la mida i servei de l'equip de govern i no per informar a la gent del Vendrell. Considerem que si Convergència i Unió vol informar del que fa, i únicament des del seu punt de vista, el que hauria de fer es editar la seva pròpia revista i pagar-la amb els seus diners, no amb els diners dels vendrellencs i les vendrellenques".

La CUP, a més a més, considera que el municipi ja estat dotat d'altres mitjans públics dedicats a informar: "volem recordar al senyor Benet Jané que el nostre municipi compta amb una Ràdio i una Televisió municipals, que ja es dediquen a informar a la gent del Vendrell del que succeeix al nostre poble. A més a més, són dos mitjans que tenen una plantilla molt ben qualificada, i que cobreixen la informació de forma totalment imparcial. Aquesta via de comunicació també té l'avantatge que arriba de forma gratuïta a casa de tots els vendrellencs i vendrellenques". L'escrit presentat a l'Ajuntament també recorda de l'existència de la pàgina web del consistori, com a via complementària d'informació.

19 d'agost de 2010